Bu bir Teşekkür Yazısıdır (Çengelköy Medivia Hospital) | Ali Karahisar

Bu bir Teşekkür Yazısıdır (Çengelköy Medivia Hospital)

Merhaba Arkadaşlar;
Bu benim için bir teşekkür yazısı olacak. Üstelik çok özel bir teşekkür yazısı. Canım eşim, hayat arkadaşım, her daim arkamızı toplayan Arzu'm bana hayatımın en değerli ikinci hediyesini verdi. Oğlum Ahmet Muhsin'den sonra ikinci evladımız Oğuz Kağan dünyaya geldi. Allah evlatlarımın ve evlatlarımızın ömürlerini hayırlı, kaderlerini güzel eylesin inşallah.

Aslında bu yazıyı yazma amaçlarımdan bir tanesi, Çengelköy Medivia Hospital'de doğum süreci nedir?, süreç nasıl işler gibi sorulara cevap verebilmek.


Geçirdiğimiz bu heyecanlı süreçte yanımızda olan, ancak daha sonra ise devlet ataması çıktığı için ayrılmak zorunda kaldığımız, bilgilendirmesi, güler yüzü ve ilgisi ile resmen kalbimizi fetheden, doğum öncesi kontroller ile bizleri rahatlatıp, heyecanımıza ortak olan ve sağlık gibi konularda zor beğenen bir insan olan eşimi, fazlasıyla memnun eden Op. Dr. Tülay Günenç'e, doğum sırası ve sonrasında ise bizlere yardımcı ve destek olan, bilgilendirici üslubu, yakın ilgisi ve doğum sonrası bile takibi ile hastasına önemsendiğini fazlası ile hissettiren Op. Dr. Sema Yıldırım'a, hastaneye her gittiğimizde güler yüzü ile bizi karşılayan ve ilgilenen asistan İlknur hanıma (Soyadını hatırlayamadım, bu yazıyı okursa eğer lütfen kusura bakmasın), evladımızın ilk kontrollerini yapıp, güler yüzü ve ilgisi ile Ahmet Muhsin'imizin de doktoru olmasını düşündüğümüz Yrd. Doç. Dr. Gökhan Davutoğlu'na çok teşekkür ederim.

op-dr-sema-yildirim
Op.Dr. Sema Yıldırım
op-dr-tulay-gunenc
Op. Dr. Tülay Günenç
yrd-doc-dr-gokhan-davutoglu
Yrd. Doç. Dr. Gökhan Davutoğlu


Bu güzel hediyeyi önce Allah'ın izni, sonrasında ise sizlerin desteği ile kucağımıza aldık. Tüm bu güzel insanları bünyesinde barındıran, bizlere her türlü kolaylığı sağlamış olan Özel Çengelköy Medivia Hospital'a eşim, kendim ve oğlum Ahmet Muhsin adına teşekkür ediyorum.


Sağlıcakla.

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!

Paylaş:



2 Yorum :