Vanilla ile Mac Os Menu Barı Düzenleme | Ali Karahisar

Vanilla ile Mac Os Menu Barı Düzenleme

Merhaba Arkadaşlar;

Windows'un görev çubuğunda yer alan bildirim simgeleri bölümü, Mac Os üzerinde ki Menu bar'dan daha işlevsel geliyor bana. Bunun nedeni de yönetiminin kolay olması.

vanilla-free-download

Ancak bu eksikliği ve Menu Bar kalabalıklığını gidermek adına, daha önce Bartender 3 kullanmıştım, ancak hem ücretli olması hem de deneme süresi içerisinde iken mojave güncellemesi ile birlikte nedensiz bir şekilde çalışmaması üzerine alternatif arayışına girmiştim.

Ve işte o sırada tanıştım Vanilla ile. Vanilla da aslında ücretli ancak ücretsiz bir şekilde yasal olarak kullanılabiliyor. Ücret olarak da Bartender'dan çok daha ucuz. Bu yazı yazılırken Bartender 98,10TL idi. Ancak Vanilla sadece 5 Dolar.

Vanilla hem ücretsiz hem de kaliteli bir alternatif. Denemek isterseniz eğer Vanilla Download linkinden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla.


Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder