Portre Modu Olmayan iPhone'da Portre Modu Resim Çekme | Ali Karahisar

Portre Modu Olmayan iPhone'da Portre Modu Resim Çekme

Merhaba Arkadaşlar;

iPhone lansmanında ilk duyurulduğunda, fotoğraf çekme meraklısı insanların heyecan duymasına sebep olmuştu portre modu. Açıkcası mobil kameralarla, neredeyse profesyonel çekim yapabilmek beni de heyecanlandırdı. Şu sıralar neden olduğunu bilmediğim bir şekilde mobil fotoğrafçılık merakım başladı ki, ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

iphone-portre-modu

Ancak benim kullandığım iPhone modelinde portre modu yok. Peki; portre modu olmayan iPhone'da, portre modu nasıl kullanılır. Bunun için ek bir uygulama desteği almamız gerekiyor. Ücretli uygulamaların haricinde, herkesin ulaşabileceği, ücretsiz bir seçenek ile bu işi halledeceğiz. Uygulamamızın adı ise; Depthshot.



Depthshot'ın ücretsiz olması dışında bir avantajı daha var, ön kamera ile portre modu çekebiliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken bazen kapanabiliyor. iOS 11.0 veya üstü kurulu olan bir iPhone, iPad ya da iPod Touch ile kullanabiliyorsunuz. Peki bu ne demek; iPhone 5S, iPhone 6,iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 8 gibi portre modu desteklemeyen cihazlarda kullanabilirsiniz demek.

Programı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Depthshot


Sağlıcakla.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder