Fantastik Canavarlar 2 - Son Fragman'ı Yayınlandı | Ali Karahisar

Fantastik Canavarlar 2 - Son Fragman'ı Yayınlandı

Merhaba Arkadaşlar;
Geliyor, çok kısa bir zaman sonra geliyor. Nereden mi belli? Çünkü son fragman geldi. Neyden bahsettiğim zaten başlıkta belli oluyor ama olsun, ben yine yazmak istedim, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'dan bahsediyoruz yani Fantastik Canavarlar: Grindewald'un Suçları filminden.
İlk film olan Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir? Nerede Bulunurlar?)'ın kahramanı olan Newt Scamander'ın maceraları ile devam ediyor, Wizarding World.
Fantastik Canavarlar: Grindewald'un Suçları
Fragmandan anladığım kadarını sizinle paylaşmak istedim, olayların içine duygusal yaklaşımı yüzünden dahil olmak istemeyen Dumbledore, ne kadar istemiyor olsada olayların içinde yer alacak.


Grindelwald'un başlattığı çoğunluğun iyiliği hareketinin, bir katliama dönmeden önce açıkca çoğu kişi tarafından desteklendiğini görüyoruz. Ama en dikkat çekici olan ise, Voldemort'un sevgili hortkuluğu Nagini. Evet fragmanda yılan formuna hapsolmadan önce, bir kadın olduğunu gördük.
Oğlum daha şimdiden üzerimde baskı kurmaya başladı desem yeri, sinemada beraber izleyecekmişiz. Yıllar önce kardeşimle beraber gittiğim Harry Potter ve Felsefe Taşı filmi ile tanıştığım bu dünya, şimdi oğlum ile devam edecek gibi duruyor.

16 Kasım 2018 tarihinde gösterime girecek, fragmanı da aşağıya bıraktım iyi seyirler.




Sağlıcakla.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!



Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder