Yararlı Siteler - 2 AppShopper | Ali Karahisar

Yararlı Siteler - 2 AppShopper

Merhaba Arkadaşlar;

Yararlı siteler yazılarıma devam ediyorum. Bu sefer tanıtacağım site ise appshopper. Appshopper üzerinden iPhone, iPad ve Mac cihazlar için, ücretli programların indirim veya ücretsiz dağıtıldığı zamanlar site üzerinden yayınlıyorlar.

appshopper-logo

Ücretli yazılımların, indirimli haline, aslında çoğunlukla ücretsiz olarak ulaşabiliyorsunuz. Yasal program kullanmanın güvenliğimiz için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte Appshopper aracılığı ile ücretli programlara indirimli ya da ücretsiz olarak yasal olarak sahip olabiliyoruz.


İnternet sitesi üzerinden sizi direkt olarak programın Mac AppStore sayfasına ya da iOs AppStore sayfasına yönlendirmeyi yapıyor. Yani direkt Apple üzerinden işlemi yapıyorsunuz ki bu da güvenliğimiz için çok önemli.

Ben uzun zamandır takip ediyorum ve Mac ya da iOs cihaz kullananlara önerebilirim. Appshopper internet sitesine, http://appshopper.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Umarım işinize yarar,

Sağlıcakla.

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. :)

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder