Yararlı Siteler - 1 CDNJS | Ali Karahisar

Yararlı Siteler - 1 CDNJS

Merhaba Arkadaşlar;

Bundan böyle yararlı gördüğüm bazı siteler ile alakalı olarak, tanıtım amacı taşısın diye yazılar yazacağım. İlk sitemiz ise CDNJS. Bu site ile başlamamım nedeni ise tam ihtiyacım olduğu anda karşıma çıktı diyebilirim. Bu şekilde yararlı sitelerin daha çok kitleye ulaşması gerektiğini düşündüğümden dolayı da bu konu hakkında böyle bir seriye başlamayı düşündüm.

Bu içerikte herhangi bir sponsorluk yoktur.






CDNJS ne işe yarar;

Web Yazılım ya da web tasarım işlerimiz de kullanabileceğimiz javascript kütüphaneleri için barındırılan CDN linklerini bize sağlıyor.

cdnjs

Tabii bunun bize yararlarını anlamak için CDN nedir? sorusunun cevabını bilmek gerekmekte, o sorunun cevabını da en kısa zamanda burada yazacağım inşallah.

CDNJS benim için sık kullanılanlar arasında yerini aldı bile. Sıkça başvurulan javascript kütüphaneleri için yararlı olacağını düşünüyorum.

Siteye https://cdnjs.com/ linkinden ulaşabilirsiniz.
Sağlıcakla.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder