Adsense kodlarım kopyalandı, ne yapmam lazım? | Ali Karahisar

Adsense kodlarım kopyalandı, ne yapmam lazım?

Merhaba Arkadaşlar;

Sitenizin Adsense kodları kopyalandıysa eğer, büyük bir sıkıntı ile başbaşa kalmışsınız demektir. Ne gibi sıkıntı yaşarım demeyin, hemen anlatayım size.

Adsense daha önceki yazılarımda da yazdığım gibi nazlı bir gelin. Elde etmesi çok zor ancak kaybetmesi çok kolay. Hele politika ihlalleri söz konusu ise, hiç gözünüzün yaşına bakmadan hemen ban atıyor Google. Sağolsun bu konularda hiç acıması yok.

google-adsense-kodlarim-kopyalandi

Peki sitenizin adsense kodları kopyalandı ise ne yapacaksınız hemen anlatayım size, öncelikle adsense ihlal bildirme bağlantısına tıklayın. Ardından açılan sayfada yer alan "Bir web sitesinin içeriğiyle veya bir web sitesindeki AdSense reklam yerleşimiyle ilgili bir AdSense ihlali" şıkkını seçin. Yeni bir soru soracak size, "İhlalde bulunan reklamların AdSense reklamları olduğundan emin misiniz?" diye, burada yer alan "Evet" seçeneğine tıklıyorsunuz. "Ne tür bir politika ihlali bildirmek istiyorsunuz?" diye sorunuz gelecek orada ise, "AdSense program politikalarını ihlal eden bir web sitesi" şıkkını seçiyorsunuz. Size bir bağlantı verece, "Lütfen bir politika ihlalini bildirmek için bu formu kullanın." yazısında yer alan bağlantıya giderek, formda durumu izah edin.

Bunu yapmanızın sebebi, Google'a bak böyle bir durum var, sen farketmeden ben farkettim ve sana bildiriyorum, bana ban atma. Bu bildirim sizin elinizi güçlendirecektir.

Eğer bu ihlali siz bildirmezseniz, kopya içerikten tutun, reklam kodlarını değiştirmek gibi türlü politika ihlalleri ile ban yemeniz muhtemel olacaktır. Eğer zaten adsense sizden önce farkederse sorar bu site senin mi diye, farketmeden senin harekete geçmen ise, işte o daha önemli.

Sağlıcakla.

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder