Zemana Mobile Antivirus Inceleme | Ali Karahisar

Zemana Mobile Antivirus Inceleme

Merhaba Arkadaşlar;

Bu yazımız Zemana'nın Android platformu için çıkarttığı Zemana Mobile Antivirus programı'nın incelemesi için yazıldı. Yazıda sponsor desteği yok, tamamen ülkemizin bir yazılım şirketinin desteklenmesini düşündüğümden dolayı yazıyorum.


zemana



Zemana'nın antilogger programını ilk beta aşamasından beri kullandım. Hatta Nopcon Hack konferansında 1 yıllık key bile hediye ettiler zamanında. Çıkardıkları ürünler ise hem uluslararası güvenlik araştırmaları firmalarından sertifikalı hem de bir çok kullanıcının takdirini kazanmış ve uluslararası bir başarı elde ürünler olduğundan dolayı da ayrıca bir gurur kaynağı.

Biz ise Zemana'nın ücretsiz olarak sunduğu ancak içerisinde bazı bileşenlerini ücretli olarak sağladığı Android platformu güvenlik çözümü olan; Zemana Mobile Antivirus'a bakacağız.

Programın kullanıcı arayüzü tasarımı sade ve anlaşılır. En güzel yanı ise cihazda kasma yapmıyor ve şarj durumunu etkilemiyor. Ancak programın eksi bir tarafı var ve bence en önemlisi de bu. Çünkü büyük antivirüs firmaları ve bir nebze daha ufak olan firmalar bile Real-Time Protection yani Gerçek Zamanlı Koruma işlevini ücretsiz versiyonlarında sunarken Zemana da bu işlem için para ödemeniz gerekiyor. Ücretli sürümde bulunan bir diğer özellik ise Anti Keylogger özelliği ve Otomatik güncelleme.

Eminim ki Zemana zamanla bu özelliklerden en bariz gerekli olan Gerçek Zamanlı Koruma özelliğini ücretsiz olarak sunacaktır. Şimdi programın ekran görüntülerini ve indirme linkini paylaşalım. Öncelikle Zemana Mobile Antivirus'u buradan(Google Play Store Linki) indirebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri;











Sağlıcakla.

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. :)

İlgili Aramalar: zemana,antivirus,antivirüs,mobile,nasıldır,nasıl,nedir,kullanılır

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder