HTC Sense 8 Diğer Android Cihazlara Sunuldu | Ali Karahisar

HTC Sense 8 Diğer Android Cihazlara Sunuldu

Merhaba Arkadaşlar;

HTC'nin herkes tarafından kabul görmüş ve başarılı bulunmuş arayüzü Sense, diğer Android kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Şu anda beta olarak bulunan arayüz, henüz geliştirilme aşamasında olduğundan dolayı donma gibi bir takım sıkıntılar yaşamanız olasılık dahilinde. Yazının sonunda deneme amaçlı kurduğum cihazdan bir ekran görüntüsü bulabilirsiniz.

Buradan indirilebilen apk dosyası ile kurulumu yapabilirsiniz. Ancak Android sürümünüzün en az 4.4 olması gerekmekte. Kurulumun yapılabilmesi için telefonunuzun Ayarlar>Güvenlik bölümünde bulunan Bilinmeyen Kaynaklar kısmının aktif olması gerekmektedir. Kurulum sonrasında ise, Blinkfeed, Freestyle modu, temalar gibi özellikleri de kullanabileceksiniz.

Şirketin bu adımı neler doğuracak ilerleyen süreçte bakalım. Ama HTC'nin Sense arayüzünün çok başarılı olduğuda bir gerçek. Hele de son zaman da HTC One tasarımının diğer cihazlarda görmemize bakılırsa HTC'nin bulunduğu konumun çok yukarılarında olması gerektiği bir kez daha ortaya çıkıyor.
HTC Sense Arayüzü kurulu Huawei G8

Sağlıcakla.

İlgili Aramalar:htc,htc sense 8,htc sense indir,android,htc sense kurulumu,nasıl yaparım,htc sense apk

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder